Uhoďte hřebíček na podzim!

S podzimem přichází chladné dny a začíná hlavní sezona pálení vonných svíček. Večery se prodlužují a my všichni se chceme tak nějak zahřát. Po těle i na duši. Dejte na naše doporučení a přivoňte k vůni Copper Clove od Voluspa. Tato značka je známá svým dechberoucím designem a nenapodobitelnými vonnými kompozicemi, avšak při vytváření této vůně se stalo něco kouzelného. Je velmi mnoho vůní, které si člověk zamiluje, avšak je pouze pár vůní, ke kterým se i po letech rádi vrátíte.

A taková je právě vůně COPPER CLOVE, doslova měděný hřebíček. Se stavebními hřebíky ale nemá nic společného, jedná se o krásnou slovní hříčku, neboť nádhernou měděnou barvu má embosovaná sklenice, která po zapálení vytváří neobyčejné světelné efekty.

Bez názvu_4

Odkaz na vůni: https://www.candlestories.cz/voluspa-vonna-svicka-copper-clove--hrebicek--453-g/

 

To hlavní však přijde když škrtnete zápalkou a po interiéru se rozvine vůně čerstvého moštu plného jablek a hrušek. Mošt je nejlepší horký a to se spoustou hřebíčku. Na závěr se vůně uzavírá zemitou ambrou, která celou vůni ovine do pravého podzimního hávu. 

Od této vůně očekávejte úsměvy všech členů rodiny, pochvaly vážených návštěv a Vaše zamilované pohledy na třpytící se sklenici plnou malých světýlek. 

harvest

 

 Odkaz na vůni: https://www.candlestories.cz/voluspa-vonna-svicka-copper-clove--hrebicek--453-g/