VOLUSPA - nekorunovaná královna svíček

Historie a původ značky

Příběh Voluspy začal před 20 lety v jedné kalifornské kuchyni, kde  řemeslníci a podnikatelé Traci a Troy Arntsen začali ručně  vyrábět svíčky. Tracina vášeň pro botaniku a éterické oleje dává Voluspě možnost míchat vlastní vůně, které jsou vyráběny z kvalitních ingrediencí pocházejících s trvale udržitelných zdrojů. Ve spojení s Troyovou vášní pro cestování a využití jeho důmyslu v podnikání se dostala Voluspa do popředí. Nyní je jedním z význačných dodavatelů nejluxusnějších vonných svíček a tělových produktů.

Jméno Voluspa vychází ze starověké severské básně o stvoření světa z chaosu. Svíčky Voluspa pro vás dokážou vytvořit příjemný a poklidný prostor na oddych od chaotických vyčerpávajích dnů.

voluspa-logo

 

Složení vosků

Stejně tak jako vyrábět unikátní vůně jde Voluspě i o to, aby všechny svíčky byly ekologicky nezávadné, udržitelné a na výrobu nebyly použity žádné škodlivé látky jako pesticidy či ropné produkty. V procesu zdokonalování svíčky do té nejlepší podoby se v posledních dvou desetiletích věnovali výzkumu a vyvíjeli tu nejčistší formu. Tento inovativní přístup z ní učinil jednu z prvních společností, která používá směs kokosového vosku.

Olej z čerstvého ovoce je získáván tím nejšetrnějším způsobem, což je lisování za studena. Poté nastává hydrogenace a olej se mění na kokosový vosk s jemnou krémovou konzistencí. Tato patentovaná směs hoří až o 90 % čistěji než sójový vosk, aroma je intenzivnější a dokáže propálit každý jemný tón, čímž pro Vás udělá z každého zapálení svíčky nádherný zážitek.

Samozřejmostí jsou 100 % přírodní knoty z nejkvalitnější bavlny.

shine

Kolekce

JAPONICA

Kolekce Japonica je inspirována japonskou přírodou a kulturou. Jsou pro ni typická barevná víčka s jemnými tradičními japonskými květinovými vzory. Svíčky inspirované japonskou výrobou papíru ve vašem domě evokují vůně starodávných japonských tradic, zdokonalovaných po celé generace. Mnoho z těchto technik se stále udržují i přes velký dosah mechanizované výroby. Touto kolekcí svíčky Japonica vzdávají poctu těmto krásným umělěckým dílům. Kolekce nabízí široké spektrum vůní. https://www.candlestories.cz/japonica-svicky-voluspa/

standard_resolution

 

Voluspa - vonná svíčka APPLE BLUE CLOVER (Jablko a andský modrý jetel) 510 g

Z ranní trávy se mísí čerstvý andský modrý jetel s jarními květy a společně s vůní dubového dřeva a sladkých jablek tvoří zajímavou kombinaci.

NAŠE RECENZE ⭐⭐⭐⭐⭐


,, V roce 2018 jsem na přelomu května a června dostal pozvání do překrásného Švýcarska. Kromě všudypřítomných hor mě nadchla krásná čistá příroda a hlavně její flóra. Nezapomenutelný je pro mě výlet do přírody, kdy jsme chodili po rozlehlých loukách plných pasoucích se krav. Na těchto lukách to nádherně vonělo čerstvou trávou a zvonkovitými lučními květy bílých a modrých barev. Právě tyto momenty ve mě evokuje vůně Apple Blue Clover. Je čistá, svěží, květinová, avšak není dotěrná. Esence znovuzrození jara a přírody." - Rastislav.

standard_resolution (1)

 

JAPONICA HOLIDAY

Tato řada je inspirována obdobím svátků. Vůně jsou výrazně kořeněné a evokují období Vánoc. Pozvěte rodinu, přátele a oslavujte s těmito krásnými vánočními svíčkami, které Vám navodí slavností atmosféru v celém domě. 

gil 2

 

 ROSES

Řada inspirovaná královnami květin - růžemi. Barevné spektrum svíček je řadou barev specifických pro růže, od svěžích červených tónů až po jemně růžové.Používá výhradně kvalitní éterické oleje destilované parou. Vůně květin, přinášejíc přirozenou něžnost a romantičnost, z vašeho obydlí vytvoří kouzelné místo. https://www.candlestories.cz/roses-svicky-voluspa/

roses

 

VERMEIL

Vermeil je výraz pro pozlacené stříbro, kterým je tato kolekce inspirována. Vůně Vás vnese  do bouřlivých 20. let. Pro kolekci Vermeil jsou typické ručně foukané kulaté nádoby s vintage efektem a 2 bavlněnými knoty. Každý z nich vnese do interiéru punc elegance a luxusu dob minulých. https://www.candlestories.cz/vermeil-svicky-voluspa/

shine_1

 

Náš tip je vůně PERSIMMON & COPAL z kolekce Japonica. Tato až mystická vůně je tvořená směsí kaki a kopálu, což je pryskyřice, kterou používali staří Aztékové při obřadech a jako posvátný předmět pro očištění prostorů a lepšímu spojení se s bohy. Zkuste se ponořit do této tajuplné vůně, má v sobě něco tajuplného. 

25511-4_voluspa-persimmon-copal-svicky

 

Ať už si vyberete jakoukoliv vůni od značky Voluspa, nezklame Vás svými vonnými kombinacemi, které až doslova vyráží dech. Ne nadarmo se ve světě svíčkomilů říká, že Voluspa je nekorunovanou královnou svíček. https://www.candlestories.cz/voluspa-vonna-svicka-persimmon-copal--kaki-a-kopal--453-g/

Celý sortiment najdete pod tímto odkazem https://www.candlestories.cz/vonne-svicky-voluspa/