Víte jak voní andský modrý jetel?

Voluspa je bezesporu značkou, která vždy dokáže překvapit něčím neobvyklým. Možná jste si už zvykli na jejich nezaměnitelný design, jehož květinové vzory jsou inspirovány ruční výrobou papíru v Japonsku. A co si Voluspa připravila na letošní jaro? Je to vůně čistá, svěží, tak jako kapy rosy na právě vyrašené jarní trávě. 

Vůně Apple Blue Clover má v sobě 3 neobvyklé vonné složky, které spolu vytváří nádhernou květinovo-ovocnou kompozici.

Při prvním přivonění ucítíte vůni modrého jetele. Tato rostlinka, která roste v horách And, je typická svojí temně modrou barvou. Kombinuje v sobě svěží vůni čerstvé trávy a jemný květinový nektar. Poté se o slovo přihlásí zelené jablko. Orosené, křupavé, vychlazené jablko, do kterého se každý tak s chutí zakousneme. Květinovo-ovocnou kompozici ukončuje voňavý dubový mech. Určitě jste jeho vůni zaznamenali při procházkách listnatým lesem. Tato vůně lze obzvlášť cítit při jarních a letních deštích, kdy se svěže zelený mech vyjímá na kamenech a kmenech stromů. 

Vůně Apple Blue Clover je spíše dámskou vůní, ale určitě nebude vadit také mužům ve společné domácnosti. Svými vonnými složkami a barvami vázy je typicky unisexovou svíčkou. https://www.candlestories.cz/voluspa-vonna-svicka-apple-blue-clover--jablko-a-andsky-modry-jetel--510-g/

gelato    

NAŠE RECENZE ⭐⭐⭐⭐⭐


,, V roce 2018 jsem na přelomu května a června dostal pozvání do překrásného Švýcarska. Kromě všudypřítomných hor mě nadchla krásná čistá příroda a hlavně její flóra. Nezapomenutelný je pro mě výlet do přírody, kdy jsme chodili po rozlehlých loukách plných pasoucích se krav. Na těchto lukách to nádherně vonělo čerstvou trávou a zvonkovitými lučními květy bílých a modrých barev. Právě tyto momenty ve mě evokuje vůně Apple Blue Clover. Je čistá, svěží, květinová, avšak není dotěrná. Esence znovuzrození jara a přírody." - Rastislav.

IMG_5938