Proč pálit svíčky?

1

 

Proč pálit svíčky?

 
 
Relaxace a odbourání stresu - každý toho máme za celý den dost. Škola, práce, rodina, děti, někdy je toho zkrátka moc! A v dnešní uspěchané době je toho moc snad každý den. Když si zapálíte svíčku, okamžitě jako by se zastavil čas. Je to rituál, je to Vaše chvilka, tomu plamínku jste vdechli život, tudíž hoří primárně pro Vás. Po chvilce se už po místnosti rozlévá omamný parfém a všechny problémy odplouvají...
 
HYGGE - určitě jste již toto kouzelné slůvko slyšeli. Podle této severské ideologie jde o radost z maličkostí, z každodenních krásných věcí, které vás naplní štěstím a vyrovnaností. Je dokázáno, že v rodinách kde se pravidelně pálí svíčky jsou partneři vyrovnanější, děti klidnější a všichni cítí teplo rodinného krbu.
 
Vůně - nejčastější důvod proč se svíčky pálí je jejich vůně. Všechny svíčky v naší nabídce splňují ty nejvyšší standardy kvality vonných svíček. Jedná se vpodstatě o bytové parfémy ve vosku, které se díky plamínku teplem roznesou do celého interiéru. Takovéto vyvonění je velmi intenzivní a také ekonomické, přestože je počáteční investice do kvalitní svíčky vyšší. Průměrná velká svíčka hoří 150 hodin a na řádné provonění bytu jí stačí hořet 3 hodiny. Takže máte padesát nádherně provoněných večerů. Parfémy ze svíček zůstávají v interiéru přítomné ještě několik dní.
 
Design - již dávno nehrají prim pouze skleněné svíčky v potravinářském skle od Yankee Candle. Výrobci svíček se v dnešních dnech předhánějí v obalovém designu, díky kterému se svíčka stává středobodem Vašeho interiéru. Svíčky se odlévají do dóz s dřevěnými víčky, do betonu, do obalů připomínající hřbety knížek, do malovaného skla či drásané keramiky. Fantazii výrobců se meze nekladou a Vy díky tomu najdete svíčku přesně ladící s Vašim vkusem a interiérem.
 
 
Krásné dny a večery se svíčkami přeje Candle Stories.