Magical Christmas Morning Yankee Candle

Štědrý den patří bezesporu mezi ty nejmagičtější dny v roce. Vůně cukroví, vánočního stromečku a všichni spolu u rodinného krbu vytváří atmosféru, kterou tak máme již od dětství rádi. Yankee Candle si pro rok 2020 připravilo 5 vánočních vůní, které Vás provedou tímto magickým dnem od brzkého rána, až do pozdní noci. Objevte s námi vonné svíčky Yankee Candle z kolekce Magical Christmas Morning a vyberte si tu svou nej!

vůně

 

SURPRISE SNOWFALL

Je brzké ráno a jakmile otevřete oči, ihned se Vás ujme ta pravá vánoční nálada! Velké bílé vločky se pomalu snáší na jehličnaté stromy, jejichž větve jsou již ohnuté pod tíhou napadaného sněhu. Všude vládne klid a posvátné ticho. Otevřete okno a ucítíte vůni čerstvého čistého sněhu, zamrzlou citronovou verbenu, poslední nesklizené ovoce a japonské cypřiše Hinoki. Štědrovečerní magické ráno může začít! Vůni Surprise Snofwall z kolekce Magical Chrismtas Morning od Yankee Candle si zamilují díky své dřevitosti také pánové.

surprise

 

VANILLA FRENCH TOAST

Z kuchyně se line vůně vanilkového cukru, másla, karamelu a javorového sirupu. Dozlatova opečené francouzské toasty jsou snídaní hodnou štědrovečerního dne. Vidina zlatého prasátka je při pohledu na křupavé pečivo polité zlatavým sirupem rázem zapomenuta. Vůně Vanilla French Toast z kolekce Magical Christmas Morning od Yankee Candle je tou pravou vůní pro všechny gurmány.

toast

 

CHRISTMAS MORNING PUNCH 

Nejenom ráno, ale během celého svátečního dne se popíjí vánoční punč, který je plný šťavnatého červeného ovoce. Granátové jablko, brusinky, jahody a černý rybíz vytváří sladko-kyselou kombinaci, které nikdo neodolá. Vůni Christmas Morning Punch z kolekce Magical Chrismtas Morning od Yankee Candle si získá oblibu u milovníků sladkých ovocných vůní.

punč

 

 SINGING CAROLS 

Po štědrovečerní večeři se obývacím pokojem rozlévá vůně pryskyřice a to znamená, že je čas jít k vánočnímu stromečku. Jeho větvičky jsou ohnuty pod tíhou nádherných třpytivých ozdob, s rodinou se zpívají koledy a celým domem jde cítit jedlové jehličí, mandarinky, eukalyptus, jalovec a hřebíček. Vůně Singing Carols z kolekce Magical Christmas Morning od Yankee Candle vykouzlí neopakovatelnou vánoční atmosféru u vánočního stromečku.

carols

 

HOLIDAY HEARTH

Po urputném boji se všemi mašlemi dárků obalených balicím papírem je na čase spočinout v pohodlném křesle. V obývacím pokoji u mohutného krbu člověk přichází na pravou podstatu Vánoc. Je to klid, úžasné dobroty a teplo rodinného krbu. V komíně hučí meluzína a Vy cítíte vůni praskajícího dřeva, jemného kouře, anýzu, skořice a hřebíčku. Vůně Holiday Hearth z kolekce Magical Christmas Morning je tím pravým duchem Vánoc.

hearth