Yankee Candle Last Paradise

Objevte jarní kolekci svíček Yankee Candle Last Paradise a 4 nové exotické vůně. Každý jej občas potřebujeme. Svůj koutek klidu, kde načerpáme energii, svůj ráj na zemi. Yankee Candle si přichystalo na jaro a léto 2021 vůně vonící exotickými květinami, dlouhými písečnými plážemi a šťavnatým ovocem. 

O to víc se nám chce uniknout od všudypřítomné reality v právě probíhající pandemii koronaviru. Covid-19 a restrikce spojené s cestováním nám sice znemožňují cestování do mnoha exotických zemí, přesto se skrze kolekci Last Paradise od Yankee Candle dokážeme přenést na krásná místa zalitá sluncem.

Zavřete oči, přivoňte a ocitněte se ve Vašem soukromém ráji. Přejeme Vám příjemné snění. 

yankee

 

Yankee Candle - vonná svíčka BEACH ESCAPE (Únik na pláž) 623 g

První ze čtyř nových vůní je svěží jako mořský vzduch a lehká jako mořská pěna. Pohodlně se usaďte do stínu palem a užijte si poklidný výhled na oceán, který vám zkrášlí vůně mořského vzduchu, květin a dřevitých tónů. Vůně Beach Escape Yankee Candle je velmi vhodná pro milovníky svěžích vůní a pokud chcete do interiéru vnést lehkost a čistotu, je to ta pravá!

Více informací najdete zde: https://www.candlestories.cz/yankee-candle-vonna-svicka-beach-escape--unik-na-plaz--623-g/

Bez názvu_10

 

Yankee Candle - vonná svíčka THE LAST PARADISE (Poslední ráj) 623 g

Zelené tóny nepropustné džungle a vůně divokých ibišků, to je vonná svíčka Yankee Candle The Last Paradise. Vše je krásně doplněno o svěží jablka, lístky fialek a zelený mech. Tato svíčka zaujme všechny milovníky květinových vůní. Pokud chcete vnést do interiéru vůni exotických květin a atmosféru zelené džungle, zapalte si The Last Paradise. 

Více informací najdete zde: https://www.candlestories.cz/yankee-candle-vonna-svicka-the-last-paradise--posledni-raj--623-g/

138507274_3868816119805565_2280068994209142220_o

 

Yankee Candle - vonná svíčka COCONUT RICE CREAM (Krém s kokosovou rýží) 623 g

V jarní kolekci Last Paradise od Yankee Candle se najde vůně také pro milovníky gurmánských pochoutek. Sladký krém s kokosovou rýží Vás přenese na tržiště u oceánu, kde to voní kokosovou smetanou, bambusovou rýží vařenou v páře, vanilkou a vodními tóny s květinami. Tato jemná nasládlá vůně potěší každého kdo má v oblibě osvěžující kokosové vůně. Obzvláště se hodí k provonění kuchyně, třeba u společné večeře plné exotických pochoutek.

Více informací najdete zde: https://www.candlestories.cz/yankee-candle-vonna-svicka-coconut-rice-cream--krem-s-kokosovou-ryzi--623-g/

133541412_3828193513867826_4533117261859156824_o

 

Yankee Candle - vonná svíčka BORA BORA SHORES (Pobřeží Bora Bora) 623 g

Na závěr dne Vás čeká nádherná květinová vůně, která odkazuje na neposkvrněné břehy ostrova Bora Bora. Ve Vůni Bora Bora Shores z kolekce Last Paradise od Yankee Candle ucítíte exotické květiny Monoi, frézie, papáju, ale také citronový cukr nebo listy z kumquatu. Tato vůně si získá opravdu každého a je velmi vhodným dárkem pro každou příležitost. 

Více informací najdete zde: https://www.candlestories.cz/yankee-candle-vonna-svicka-bora-bora-shores--pobrezi-bora-bora--623-g/

z