Nenechte si ujít novou letní kolekci vonných svíček GARDEN HIDEAWAY od Yankee Candle

Léto je obdobím slunce, odpočinku a bezstarostného snění. A také spousty nádherných vůní. Yankee Candle pro léto 2020 představuje kolekci vonných svíček GARDEN HIDEAWAY - ZAHRADNÍ SKRÝŠE.

Pojďte se s námi podívat a vybrat si tu Vaši nej!

garden-hideaway

Kolekce vonných svíček Yankee Candle GARDEN HIDEAWAY navazuje na velmi úspěšnou jarní kolekci a rozšiřuje ji o 5 nových vůní. V této kolekci najdete celé spektrum vůní - od úplně svěžích, přes kořeněné až po velmi sladké.

 

Yankee Candle - vonná svíčka CALAMANSI COCTAIL (Koktejl Calamansi)

IMG_3406

Osvěžující, ovocný, trpký, takový je koktejl z plodů citrusu calamansi neboli z kalamondinu. V tomto nádherném letním mixu citrusů najdete také lehkou vůni bazalky, limetek a chladivých ledových kostek. Tak jako ve správném letním drinku. Bez debat se jedná o nejsvěžejší vonnou svíčku z letní kolekce GARDEN HIDEAWAY od Yankee Candle.

Tato vonná svíčka krásně provoní jakoukoliv otevřenou kuchyni, neboť právě tam se připravují ty nejlepší letní dobroty.

Odkaz na svíčku: https://www.candlestories.cz/vyhledavani/?string=calamansi

 

Yankee Candle - vonná svíčka GARDEN PICNIC (Zahradní piknik)

IMG_3409

Ovocná, květinová a neuvěřitelně romantická je vonná svíčka Garden Picnic neboli zahradní piknik. Ucítíte v ní lehkou vůni jahod, smetany, cítíme v tí také svěží vodní meloun a šťavnaté zelené hrozny. Celé vůni pak dominuje nektarinka s broskví, které jí dodávají to správné letní osvěžení.

Náš tip! Pokud se chystáte k někomu domů a nevíte co přinést, vsaďte na tuto svíčku. Vůně Garden Picnic od Yankee Candle potěší opravdu každého!

Odkaz na svíčku: https://www.candlestories.cz/vyhledavani/?string=garden+picnic

 

Yankee Candle - WATER GARDEN (Vodní zahrada)

IMG_3408

Je spalující letní den a Vy máte za cíl jediné - utéct do chladivého úkrytu. Přesně tohle vystihuje svíčka Water Garden. Představte si, že jste uprostřed města a hledáte stín. Vaše zrychlené kroky vedou do nejbližšího parku, kde najdete krásnou vodní zahradu. Čistá a chladivá voda omývá břehy zahradního potůčku, na jehož břehu rostou svěže zelené rostliny a bílé květiny.

Za nás se jedná o jednu z nejpovedenějších vůní této kolekce.

Odkaz na svíčku: https://www.candlestories.cz/vyhledavani/?string=water+garden

 

Yankee Candle - vonná svíčka LIME & CORIANDER (Limetka a koriandr)

IMG_3407

Osvěžujicí, kořeněná, štiplavá a lehce tabáková. Taková je vonná svíčka LIME and Coriander z kolekce GARDEN HIDEAWAY od Yankee Candle. Tuto vůni obzvláště doporučujeme fanouškům pánských vůní, neboť její tabákový dozvuk je v kombinaci s nahořklou limetkou a specifickým koriandrem velmi netradiční. 

Zapalte tuto vůni v pracovně nebo její koupí udělejte radost muži jakékoliv věkové kategorie.

Odkaz na svíčku: https://www.candlestories.cz/vyhledavani/?string=lime+coriander

 

Yankee Candle - vonná svíčka SWEET HONEYCOMB (Sladká medová plástev)

8EtVgPmmcap5

Sladká tečka na závěr v podobě medovo vanilkové vůně. Sladká medová plástev je jako vystřižená z odpoledního letního pikniku. Touto vůní si zpříjemníte každé letní ráno nebo zakončíte chladnější letní den. Medová, karamelová, s náznaky santalového dřeva a štědrou porcí pravé vanilky.

Odkaz na svíčku: https://www.candlestories.cz/vyhledavani/?string=swett+honeycomb

 

Co říci závěrem? Letošní letní kolekce vonných svíček GARDEN HIDEAWAY od Yankee Candle se opravdu povedla! Každý si v ní přijde na své, ať už slečna, paní, muž nebo celá rodina.

Přejeme Vám proslusněné a provoněné léto se svíčkami Yankee Candle :-)